Vacuümvormen van kunststoffen is sinds jaar en dag het werkterrein van .

Door de jaren heen geëvolueerd tot een uitzonderlijke specialisatie dankzij de brede know-how én de grondige materiaalkennis.
Bewijs daarvan zijn de diverse producten die geleverd worden voor de meest uiteenlopende toepassingen en dit voor de meest gerespecteerde bedrijven in binnen- en buitenland.

Kwaliteit in denken en doen is elementair bij onze ideeënontwikkeling en productie. Te meer daar we bij het vacuümvormen de 'specialiteit' als uitgangspositie nemen. .

Wat betekent dat we niet denken in termen van megabestellingen, maar wèl in termen van prototypes, kleine tot middelgrote series én zogenaamde moeilijke stukken die een grote deskundigheid vragen in vormen en afwerking.

De hoogstaande kwaliteit blijft natuurlijk kenmerkend voor onze aanpak. Net zo goed als de korte leveringstermijnen en het weloverwogen kostenbudget. Zo is het vandaag. Zo blijft het ook morgen.

Het behalen van de ISO 9002 is slechts een basis, want het zoeken naar nieuwe wegen om zowel product als proces te verbeteren behoort tot de reguliere activiteiten.

Sinds 2003 zijn we eveneens gestart met het spuitgieten van kunststoffen.Copyright © 2006 dewit plastics. All rights reserved.
Designed by Joeri FKA creazion